uvařila 21. 1. 2013 10:00
Srnčí eintopf
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2013 10:00
Srnčí eintopf
maso srnčí, cibule, česnek, špek, fazole bílé malé, fazolky zelené, brambory, mouka hladká, saturejka, pepř, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Droždí nepatří jen do pečení: Udělejte si z něj pomazánku, knedlíčky i polévku. Vše levně a rychle
Vanilkové rohlíčky vznikly na počest jednoho vítězství. Upečte si je podle Sandtnerky!
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra