Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
MiskaM uvařila 3. 10. 2021 12:39 Stehenní řízky zapečené v brambůrkách, zalité šlehačkou 0 0 Okomentovat
Sedmikrásky si můžete vychutnat jako jedlou ozdobu na dezertu či v polévce. Mladé listy osvěží pomazánky
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Rýžové nudle se zelím a sušenými rajčaty, zapečené - nebo jen tak Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 mika59
Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 maris 510 min