Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Olga Urvalkova uvařila 24. 2. 2018 07:48 Těstovinový salát s lososem, brokolicí a dipem 0 0 Okomentovat
Dovolená na Slovensku 2023: Ceny jako v Česku, pozor na „vysokohorskou přirážku“. Halušky za 250 Kč překvapí
Jak připravit dokonalou dušenou mrkev: S tímto jednoduchým postupem a třemi přísadami uděláte z obyčejného jídla božské