Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
HankaPu uvařila 17. 8. 2009 17:35 Těstoviny s červeným tuňákem a zeleninou 0 0 Těstoviny s červeným tuňákem a zeleninou Okomentovat
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
Plněné ořechy: Krásně vláčné a lahodné cukroví voní vlašskými ořechy a vanilkou. Delší příprava se nám odmění luxusní chutí
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Eevous 10 min