Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
rebeka uvařila 19. 8. 2013 10:41 Tortellini se šalvějovým máslem (tortellini nodo d´ amore) 0 0 Okomentovat
4 foto Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Holka u plotny radí: Hrníčkový jablečný perník s ořechy podle receptu kamarádky Heleny je úžasně vláčný a voní skořicí