uvařila 8. 11. 2012 08:31
kynutí v ošatce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2012 08:31
kynutí v ošatce
mouka hladká pšeničná, mouka žitná, ocet, sůl, droždí čerstvé, kmín celý, voda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Šafrán: Víte, kde v kuchyni použít toto nejdražší koření světa a jak poznat padělek?
Jak pěstovat mátu? Vytrvalá bylina všech chutí a různých podob se snadno množí a daří se jí i v květináči
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím