Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka hladká pšeničná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 515 kJ / 362 kcal
Bílkoviny11,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Chleba podle Romana Vaňka

Chleba podle Romana Vaňka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vše jsem dala do pekárny a zapla jsem program těsto,cca po hodině jsem těsto z pekárny vyndala (ještě to tam mělo být půl hodiny) a přendala ho do ošatky,kde kynulo cca…

Khase

60 min

Domácí pšeničné tortilly

Domácí pšeničné tortilly

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do mísy dáme mouku, změklé sádlo a sůl, zalijeme horkou vodou a vypracujeme měkké, heboučké a nelepivé těsto. Můžeme ho vypracovat ručně nebo hnětacími háky nebo v…

zizala

30 min

Karlovarské rohlíky

Karlovarské rohlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vykynuté těsto propracujeme a umotáme rohlíky. Naskládáme na plech. Rohlíky necháváme rovné nebo stáčíme do tvaru podkovy, okraje několikrát nařízneme. Necháme nakynout…

Řecký pita chléb

Řecký pita chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Všechny suroviny důkladně zpracujeme do nelepivého bochánku a necháme kynout v míse na teplém místě minimálně 40 min.Z vykynutého těsta vytvoříme asi 5-6 bochánků, které…

Saturejka

60 min

Bagely

Bagely

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z ingrediencí vypracujeme hladké nelepivé těsto (pomohla mi pekárna) a necháme vykynout. Pak tvoříme válečky, které spojíme do kroužku. Přikryjeme vlhkou utěrkou …

Škvarkové housky

Škvarkové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do nádoby domácí pekárny vložíme vše ve známém pořadí, zapneme program Těsto. Těsto musíme z pekárny vyjmout ještě před ukončením programu, ve fázi kynutí, jinak by z…

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

Ždímaný cibulový chléb

Ždímaný cibulový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuľu pokrájame na céčka, a pomaly osmažíme skoro do hneda na oleji. Necháme vychladnúť.Žitnú múku rozmiešame v 150 ml vlažnej vody (odoberieme z odmeraného množstva) s…

Prsa sv. Agáty

Prsa sv. Agáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ze surovin vypracujeme těsto na vále, nádivku spojíme v míse polevu umícháme v misce. Těstem vyložené formičky plníme náplní a zavíčkujeme kouskem těsta. …

Tmavší kmíňák (chleba)

Tmavší kmíňák (chleba)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pečky dáme suroviny jak je psáno za sebou. Troubu nastavíme na těsto a po půl hodině vyndáme na vál, ještě propracujeme a vytvarujeme chleba jaký chceme mít (kulatý…

Domácí pizza z žitného kvásku

Domácí pizza z žitného kvásku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kvásek odebraný 5-7gr a 50gr vody + 50gr žitné mouky pořádně promícháme a necháme zhruba 10-12h kvasit v pokojové teplotě. Pak všechny ostatní suroviny smícháme v robotu…

Čokoládové cookies s ořechy

Čokoládové cookies s ořechy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejdříve vyšleháme máslo s cukrem. Šleháme tak 10 minut do nadýchanějšího krému, avšak cukr tam bude cítit. To je v pořádku.Dále přidáme do směsi vajíčka. Vše smíchám,…

1 2

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům