Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
K@tka uvařil 23. 3. 2013 12:59 "Užijte si kapku luxusu" Rukolový salát s karamelovými pomeranči 0 0 Okomentovat
7 foto Začátek další řady MasterChef Česko se blíží: Nová řada přinese peprné okamžiky plné emocí, říká porotce Radek Kašpárek
Plněné ořechy: Do těsta patří ořechy, kakao ho vylepší a Salko na božsky jemný krém lze lehce zkaramelizovat s naší vychytávkou
Přesazování jahod není věda: Na pár věcí si ovšem musíte dát pozor. Jde o umístění v záhonu či květináči, hnojení i zálivku