uvařila 15. 3. 2015 16:31
trochu sem ji trhla nedockavosti ale chutnala stejne
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 3. 2015 16:31
trochu sem ji trhla nedockavosti ale chutnala stejne
uvařila 15. 3. 2015 16:25
uvařila 20. 9. 2014 19:41
uz jen dat varit :)
uvařila 20. 9. 2014 19:17
Po uvareni a rozkrajeni niti vypadaji jak kupovane :) a chutnaji jeste lip
uvařila 18. 3. 2014 16:29
a trochu je videt i napln :) tak dobrou chut:)
uvařila 18. 3. 2014 16:28
noo nevypadaji zle :P
uvařila 18. 3. 2014 15:42
taaak a sup s nimi do trouby ;) mnam!
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme
Hlídejte si co pijete a jíte. Vaše zuby vám poděkují