Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
EvaMar uvařil 10. 2. 2025 18:07 Choux au craquelin (francouzské větrníčky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Tři letní destinace, kde si Češi u moře užívají hodně jídla za pár korun: Chorvatsko to ale není a na Řecko taky zapomeňte
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou