Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 26. 9. 2010 16:17 Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 15. 9. 2010 10:14 Švestkové kostky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ida Trencanska uvařil 15. 9. 2010 10:12 Švestkové kostky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
Vynikající pomazánka ze smažených vajíček: Zjemněná pomazánkovým máslem a doladěná cibulkou chutná skvěle