Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Lemurka uvařila 17. 1. 2021 11:53 Medailonky z vepřové panenky na slanině se smetanovým sosem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lemurka uvařila 3. 1. 2021 11:21 Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lemurka uvařila 3. 1. 2021 11:17 Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř
Holka u plotny radí: Kořeněná rajčatová omáčka se sýrem je skvělou rychlou večeří, která nezruinuje peněženku a chutná božsky
Masopustní akce nabízí slevu 30 % na vše z našeho e-shopu: Nakupte kuchařky za ceny, kterým neuvěříte