Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Leni.smanky uvařil 24. 6. 2011 18:44 Bebe řezy- na piškotovém těstě 0 0 Zobrazit detail ... Okomentovat
Leni.smanky uvařil 24. 6. 2011 18:43 Bebe řezy- na piškotovém těstě 0 0 Zobrazit detail ... Okomentovat
Leni.smanky uvařil 24. 6. 2011 18:42 Bebe řezy- na piškotovém těstě 0 0 Zobrazit detail .... Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku