Už nastal čas marmelády? Kdy slepovat linecké, aby do Vánoc krásně změklo a zároveň zůstalo křehké a sladké akorát
Iva Hüttnerová vaří na Vánoce buřtguláš pro celou rodinu: Mám jeden fígl, proč dětem a vnukům tak chutná, prozrazuje herečka
Šlehačkové cukroví zachrání Vánoce: Křehké, nadýchané a neodolatelné kousky jen ze tří surovin jsou ihned měkké
Libor Zkamene uvařil 19. 1. 2013 18:23 Italská pizza (Neapol)- 2*30cm 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
Libor Zkamene uvařil 19. 1. 2013 18:23 Italská pizza (Neapol)- 2*30cm 0 0 Zobrazit detail s omáčkou Okomentovat
Libor Zkamene uvařil 19. 1. 2013 18:23 Italská pizza (Neapol)- 2*30cm 0 0 Zobrazit detail nazdobeno Okomentovat
Pažitková omáčka: Rakouská pikantní omáčka s křenem se podobá majonéze a báječně doplňuje šťavnatou hovězí špičku
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér