Pečeme s Kamilou: Kokosky ze 3 surovin jsou rychle hotové a skoro bez práce, sváteční stůl krásně provoní
Cukrář Josef Maršálek prozradil fígl, jak na to, aby vánočka zůstala déle vláčná. Trik je v surovině, kterou by nikdo nečekal
Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Maca71 uvařila 18. 11. 2017 10:52 Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Skořápky z velikonočních vajíček nevyhazujte! Vyčistíte s nimi vázu, hrnec i utěrky a ještě poslouží jako hnojivo