Dříve pracovala pro policii, dnes Eva peče nejlepší větrníky v okolí Mělníka: Inspirací jí byly babičky i Míša Landová
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch
Romaninho uvařil 18. 8. 2009 07:46 Pečený Pangasius s čerstvou salsou 0 0 Zobrazit detail Gotuvka paňe Okomentovat
Romaninho uvařil 18. 8. 2009 07:03 Pečený Pangasius s čerstvou salsou 0 0 Zobrazit detail A jdeme na to MŇAM Okomentovat
Devět tipů, jak spotřebovat starší jablka: Můžete z nich připravit vláčnou bábovku, kompot, lahodné smoothie, ale také ocet
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák