Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Romaninho Kuchař: Romaninho

Doba přípravy: 30-45 min 2 velké porce Ryby 7 názorů

Suroviny

500 g Pangase
1/2 cukety
1 cibule
4 stroužky česneku
2 rajčata
1 bílá paprika
1 jarní cibule
1/2 citrónu
olivový olej
150-200 g másla (Hera)
1 PL oregana
2 PL kmínu
2 PL sušeného česneku
2 PL mleté sladké papriky
1 PL grilovacího koření nebo dle chuti
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rybu rozmrazíme a vymačkáme vodu. Na plech dáme pečící papír.

  2. Rybu osolíme, opepříme, posypeme kmínem, mletou paprikou, sušeným česnekem, gril. kořením z obou stran.

  3. Položíme na plech a na každý plátek dáme 2 plátky másla. Kolem ryb rozložíme na půlkolečka nakrájenou cuketu, posolíme a na každou zvlášť kousek másla. Cibuli rozkrojíme na půl a potom na měsíčky, 3 str. česneku na proužky a posypeme jimi ryby. Vše zakapeme citrónem dle chuti, podle mě čím víc tím líp. Můžeme zakapat olivovým olejem, já to udělal.

  4. Takto připravený plech dáme do rozehřáté trouby na 200 stupňů a pečeme 15-20 min. aby se nezpálila cibulka.

  5. Salsa:
    Rajčata a papriky nakrájíme na kostičky, špetku cibulky na drobno a jarní cibulku na kolečka, přidáme na drobno nakrájený stroužek česneku, lžíci oregana, posolíme, poppříme a zakapeme oliv. olejem, dobře promíchat. A je to, jsme ready :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pečený Pangasius s čerstvou salsou

  • lordoba lordoba(neregistrovaná)

    Tak tento recept je opravdu vynikajici!!! Táta to pochválil slovy \"Je to dobrý\", což je od něj ta největší pocta!! :-)

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

  • Ivana79 Ivana79

    Ani nehovor,my už tiež nevieme čo s ňou a dávam ju asi do všetkého :-D Ale keď sa upečie s tou rybou podla tohto receptu,tak je tiež výborná.;-)

    Odpovědět

  • romaninho romaninho(neregistrovaný)

    :-) To jsem rád, mojí přítelkyni více chutnala vepřová čína s cuketou. Jsem teď dělal všechno s cuketou měli jsme ji tady hromadu :-))

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Vyskúšané,musím potvrdiť,že to bolo naozaj výborné:yes::yes:

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    No tak to môže byť naozaj dobré :yes: Zeleniny je teraz dosť,takže čo najskôr vyskúšam.Veľmi zaujímavý recept ;-)

    Odpovědět

  • Romaninho Romaninho(autor receptu)

    Zdravím ALL, tak tohle e mi fakt povedlo nechci se chválit, ale je fakt že nic lepšího jsem nejedl. :-p

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangasius na grilu peceny pangasius salsa recept peceny pangas pangasius na kmíně pangasius doba peceni pečení pangase pečeme rybu pangasius na gril pangasius pečený recept na pečenou rybu salsa vaření recept na pečeného pangase pangasius gril pečeme pangase pangas na kmíně pečená ryba na kmíně čína z pangase jak rozmrazit rybu priprava pangase

Zapomněl/a jsem heslo