Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
ruza52 uvařil 9. 3. 2013 19:58 Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ruza52 uvařil 9. 3. 2013 19:58 Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou hned napoprvé