Babiččina spíž: Vynikající domácí jablečná přesnídávka nadchne nejen děti. Na této si pochutná celá rodina
Originální způsob, jak zavařit vyzrálá, voňavá rajčata: Rajčatový salát ve skle chutná jako čerstvý i v lednu
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
SimiSima uvařila 19. 7. 2021 19:17 Jogurtové nanuky s jahodami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
SimiSima uvařila 7. 7. 2021 18:29 Kedlubnový krém se zeleným chřestem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Indiánky jako z cukrárny připravíte snadno. Aby sněhová náplň byla vláčná, jemná a nadýchaná, stačí ji vylepšit o jednu důležitou ingredienci