Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :) Okomentovat
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :) Okomentovat
SlecnaMily uvařil 10. 7. 2010 13:09 Květákové překvapení 0 0 Zobrazit detail A jde se papat :P Okomentovat
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Kukuřičná kaše polenta je skvělá příloha. Dá se ochutit mnoha způsoby a jdou z ní udělat i netradiční hranolky