Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
two smakos uvařila 9. 12. 2016 19:42 Domácí kokosové věnečky 0 0 Zobrazit detail právě upečené ješte voní Okomentovat
Retro okénko: Jak na americkou limonádu s ananasem a pomerančovým džusem? Barevné vrstvení zajistíme pomocí lžičky
Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
Domácí karamelový vaječňák, připravený za chvilku: Z pár ingrediencí a salka vznikne perfektní vánoční likér