Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Anna Kocikova uvařila 9. 12. 2016 18:31 Vajíčková pomazánka se sýrem, uzeninou a pórkem 0 0 Okomentovat
11 foto Chlebíček na řízku: Specialita způsobila na sítích poprask. Místo dvou teď denně prodáváme patnáct, říká majitelka bufetu
Koláče s tvarohem a rebarborou: Správně připravený kvásek je zárukou nadýchaného těsta a rebarboru je nutné dobře oloupat