Celerová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchá a rychlá celerová pomazánka je plná vitamínů a nabije vás energií, což je zásluha bulvového celeru. Pomazánku zvládnou i začátečníci.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 054 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 63,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 45,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jednoduchá a rychlá celerová pomazánka je plná vitamínů a nabije vás energií, což je zásluha bulvového celeru. Pomazánku zvládnou i začátečníci.
Nezapomenutelná retro dobrota, která se těší velké oblibě dodnes, to je salámová pomazánka. Připravenou ji máte raz dva a surovin budete potřebovat jen pár. Není to…
Všechny tuhé ingredience nastrouháme najemno, salám a cuketu na slzičky, uvařené vejce necháme vychladnout a také nastrouháme. Pak si na droboučko nakrájíme lahůdkovou…
Bramborový salát a kuřecí řízek jsou klasickou kombinací pokrmů, která se často objevuje na našich stolech. Bramborový salát přináší svou osvěžující a sytou chuť díky…
Salát který představuje dokonalé osvěžení v létě pokud ho připravíte z čerstvé zeleniny. Je jednoduchý na přípravu a ze zdravých ingrediencí. Čočka doplněná další…
Připravíme si játra, které trošku pokrájíme, v misce si smícháme mouku s grilovacím kořením a v tom vyválíme játra, hezky se obalí. Na pánev si nalijeme trochu oleje,…
Nakrájíme rajčata a kabanos na poloviční plátky, zatím si dáme uvařit vajíčka na tvrdo. Dále nakrájíme porek. Po uvaření vajíček a oloupání je nakrájíme na plátky. A…
Uvaříme těstoviny dle návodu. Tuňáka vyndáme z obalu, scedíme od oleje a oddělíme vidličkou. Uvařené těstoviny smícháme s hráškem, kukuřicí a tuňákem. Přidáme sůl, pepř,…
Cviklu umyjeme, vložíme do tlakového hrnca a zalejeme vodou tak, aby bola ponorená. Stačí variť 15 minút od natlakovania hrnca. Po uvarení necháme samovoľne tlak z hrnca…
Uděláme si kvásek z trochu mléka,lžičky cukru a rozdrobíme kvasnice.Necháme vzejít kvásek. Do mísy dáme mouku,špetku soli,majolku,cukr,rum,vajíčka,dvě lžíce másla a…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka a slejeme. Než se těstoviny uvaří, nakrájíme zeleninu a sýr na drobné kostky, smícháme s majolkou, zakysankou, utřeným…
Tato známá pomazánka je velice jedlá a vždy rychle zmizí. Někoho může odradit její velké množství, ale věřte, že nezůstane nic. Servírovat jí můžete s chlebem, bagetou,…
Vrtulky uvaříme na skus a necháme vychladnout.Přidáme na kostičky pokrájený balkánský sýr, salátovou okurku, sterilovanou kukuřici, sůl, pepř, lžíci jogurtu a majolku a…
Nečekaná návštěva už pomalu klepe na dveře? Tato rychlá pomazánka je hotová, než se návštěva usadí a vy potěšíte jejich chuťové pohárky. Potřebujete jen sýr, salám,…
Utřeme máslo,sýr,nakrájená vejce,hořčici,sůl,pepř,majolku a česnek dle chuti a vymícháme pomazánku. Plátky toustového chleba rozkrojíme přes roh a 4 takovéto…
Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…
Jednohubky patří bezesporu k nejoblíbenějším pochutinám podávaných na slavnostech a večírcích nebo jako chutný doplněk k pivečku. Vyzkoušejte tentokrát lahodnou…
Gothaj, okurky, cibuli a vajíčka nakrájíme na malé kostičky, přidáme tvarohy, sůl, pepř, majolku a vše zamícháme.
Mrkve i celer nastrouháme, (místo struhání je můžeme rozmixovat v mixéru s nástavcem, který má dva menší nože dole) přidáme majolku cukr a sůl. Vše dobře promícháme a…
Řezy z majolky s ovocným krémem jsou vynikající dezert, který spojuje jemnost majolkového těsta s osvěžující chutí ovocného krému. Tento dezert se vyznačuje svou…
Brynzu utřeme se změklým máslem. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli, mletou papriku a majolku vmícháme do krému z brynzy. Pomazánku dle chuti…
Pikantní pomazánka, která je výborná na chlebíčkách i jednohubkách. Proč se jí říká Sloní mls (Sloní žrádlo), to úplně nevíme. Možná proto, že se jí vždycky sní na…
Maso bez kůže povaříme v nálevu doměkka, obereme do misky, přidáme nakládanou zeleninu (pokud v ní není mrkev, povaříme spolu s masem). Přidáme cibuli nakrájenou na…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami