Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Atramka uvařil 22. 10. 2011 06:31 Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů) 0 0 Letecká dráha pro mého vnoučka Okomentovat
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
Video Osmažili jsme koblihy podle Josefa Maršálka: Jsou vynikající, krásně nadýchané, chutné a jejich příprava není nijak náročná
13 foto Tajemství štíhlé postavy Heidi Janků: Zpěvačka prozradila fígl, který používá při návštěvě restaurace