uvařila 23. 2. 2012 20:05
1.pod tlakem vaříme 50minut2.vývar3.uvařené kolena4.vykostíme a naporcujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2012 20:05
1.pod tlakem vaříme 50minut2.vývar3.uvařené kolena4.vykostíme a naporcujeme
koleno vepřové, cibule, česnek, bobkový list, bujón zeleninový, pepř, česnek, cibule, omáčka sojová, kmín drcený, olej, vývar masový, sůl
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
Holka u plotny radí: Jak na božský krém do cukroví? Stačí jen tři ingredience!