Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bibinka uvařila 26. 3. 2011 13:43 Vypečený losos s koprem a uzeným sýrem 0 0 posypeme koprem a dáme do trouby... Okomentovat
Češi zazářili v Portugalsku: Z Portugal Wine Trophy 2025 si odvážejí 28 medailí včetně dvou velkých zlatých
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Úspěšný pořad Souboj na talíři se vrátí na obrazovky. Na koho se můžeme těšit ve druhé řadě oblíbené kulinární show?