Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Vaclav Fronek 45 min
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím. Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 kucerova45
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Velký přehled nealko drinků: Rumy, piva, vína i sekty bez alkoholu chutnají skoro jako originál a hlava vás po nich bolet nebude