Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 34,68 g |
Vláknina | 58,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 126,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kotletky na provensálském koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k50K
Moje poznámka
Jehněčí kotletky na provensálském koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k50K
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka supr a jednoduchá
IvanaRr před 15 minutami
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 1 hodinou
Jednoduché langoše
teminova.martina před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 1 hodinou
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 2 hodinami
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 2 hodinami
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Tématické fráze:
koření na jehněčí,
jehněčí kotletky,
jehněčí kotlety recept,
jehneci kotletky recept,
provensalske koreni recepty,
provensálské koření recept,
jehněčí maso recepty s provensálským kořením,
provensálské koření,
provensalske jehněčí,
jehněčí kotleta,
jehněčí krkovice kotleta,
provensálské koření jehněčí,
jehněčí maso recepty,
jehněčí a koření,
maso na provensálském koření,
jehněčí recept,
recept jehněčí,
recepty provensálské koření,
koření na maso,
kuchyně recepty jehněčí
Suroviny:
kotleta jehněčí,
česnek,
koření provensálské,
olej,
sůl
Komentáře (1)