Jehněčí kotletky na provensálském koření

tejaja Kuchařka:

Jiné maso 1 názor

32

Suroviny

6 ks jehněčích kotlet
6 větších stroužků česneku
provensálské koření
3 lžíce oleje
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotletky uložíme do pekáčika, každú potrieme 1 prelisovaným strúčikom cesnaku, posypeme korením a nakoniec osolíme. Postriekame olejom a v chlade necháme aspoň 3 hodiny odležať.

  2. Potom podlejeme 1 dl vriacej vody, zakryjeme a v horúcej rúre dusíme cca 40 minút. Odkryjeme a dopečieme ešte 10 minút odkryté. Podávame s ryžou, zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jehněčí kotletky na provensálském koření

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo