Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 450 min
Hovězí na víně a kořenové zelenině Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 150 min
20 foto Navštívili jsme novou cukrárnu Zdeňka Pohlreicha: Objednat si z Café Imperial Dolce můžete dorty a pečivo přes internet
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková