Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Omáčky Ch, J, K (chalupářská koprovka, jablečná s hořčicí, jalovcová, játrová, kari s rýží) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 MamlajdaD
Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Mama v kuchyni 45 min
Nejlepší letní jídla podle horoskopu: Panna připraví šťavnaté zeleninové karbanátky a Ryby musí mít lehký dort s ovocem
5 foto Rozlitý džus ani trocha hluku je nerozhází: Tyhle pražské restaurace a kavárny jsou na spořádané i neposedné děti připraveny!