Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Zapečené cuketové střapáčky s křupavou sýrovou krustou a koprem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku
Špecle (halušky nebo střapačky) se zelím a škvarky Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Marie Svarcova 30 min
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Josef Maršálek představil tradiční srílanské sušenky „kokis“, podávané výhradně k čaji. Jsou krásně křehké a voní dálkami