Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Marie Svarcova 35 min
Jednoduché špagety s prosciuttem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 3,5 1974andrea 35 min
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Video Recepty z českých pohádek: Kynuté buchty jako z pohádky Princezna ze mlejna voní mákem a chutnají skvěle