Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Colombo65 115 min
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 450 min
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
5 foto MasterChef Česko 2022: Slanina guanciale je běžně k dostání a vylepší chuť mnoha jídel, od špaget po omeletu
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce