Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Grenadýrmarš jinak (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Taevita 20 min
Lišková kulajda (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 45 min
Pikantní zelňačka (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Smaženice s tofu (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 15 min
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma
10 foto Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí