Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Losos v krémové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Jurgen.k 30 min
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Jídelní rozmary slavných: Herec Antonio Banderas má svou restauraci s příznivými cenami, kde vaří i klasickou španělskou paellu
Šulánky z bramborového těsta jsou úžasně sladké a voní máslem i mákem. Při přípravě těsta je třeba dodržovat správný postup