Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami
Hitem letošního podzimu je černý česnek. Fantastické dochucovadlo vylepší pečené maso i obyčejnou smaženici
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí
4 foto 8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba
7 levných večeří na každý den: Dušené ledvinky nebo houbová omáčka chutnají skvěle a nezruinují peněženku
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Oblíbená španělská snídaně ze staršího pečiva: Opečený chléb potřený olivovým olejem a rajčaty je levná delikatesa
Šílené, ale kdysi oblíbené kombinace na chleba: Sádlo s hořčicí, máslo s maggi a cibulí a další socialistické pochoutky
Malý šplouch, velký šplouch i dlouhý krok: Vinné střiky v Maďarsku mají vtipné názvy a dají se jednoduše namíchat