Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují
Královna levandule: Kdy ji sbírat, jak ji správně sušit a jak z ní upéct tento voňavý citronový moučník s polevou
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Sladké tyčinky fartons jsou hitem valencijských kaváren: Namáčejí se do kávy nebo čokolády a takhle snadno je připravíte doma
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?
Kardinálské řezy jako z vídeňské cukrárny: Lehounký sněhový moučník, do kterého využijete sezónní ovoce
Úžasné cuketové špagety nahradí ty běžné. Jsou ale zdravější a navíc bez lepku a sacharidů. Jak na ně?
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?
Margarita je nejlepší drink do horkých letních dnů. Zkuste jej podle těchto receptů ve verzi s pivem nebo s chilli
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede