Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
9 foto Hodnocení 39× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání 2. 2. 2025
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit zelí ze sklenice? Připravte si s námi naprosto neodolatelnou přílohu 3. 2. 2025
8 foto Hodnocení 59× Co jsou to šlejšky a jak je připravit? Uvařte si chutný pokrm našich babiček 5. 2. 2025
Hodnocení 22× Proč zhořkne mletá paprika? Prozradíme, proč se tak děje a jak zhořknutí předejít 1. 2. 2025
8 foto Hodnocení 8× Časté chyby při nakládání masa: Nevěřte tvrzení, že čím více koření, tím lépe 28. 1. 2025
5 foto Hodnocení 2× Tempeh v kuchyni: Víte, jak na jeho snadnou přípravu a využití v pokrmech? 28. 1. 2025
Hodnocení 1× Jak zachránit tuhé maso? Měkkého masa docílíte alkoholem, octem nebo tukem 28. 1. 2025
7 foto Hodnocení 32× Čím zahustit povidla do koláčů? Zahustit je lze hned několika snadnými způsoby 26. 1. 2025
5 foto Hodnocení 6× Jak udělat bramborové placky? Z několika surovin připravíte slaný či sladký pokrm 24. 1. 2025
Hodnocení 9× Vlašský salát podle ČSN: Hodí se na chlebíčky i k přípravě obložených mís 24. 1. 2025
5 foto Hodnocení 12× Chyby v přípravě knedlíčků do polévky: Na hustotě těsta i době vaření záleží 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 14× Co s těstem, když nevykyne? Nevzdávejte to. Poradíme, jak na kynutí těsta vyzrát 24. 1. 2025
7 foto Hodnocení 10× Časté chyby při přípravě lososa: Nesušte ho na pánvi a kůži odstraňte až na talíři 23. 1. 2025
Hodnocení 46× Holandský řízek podle ČSN: Připravte si s námi nestárnoucí obědovou klasiku 23. 1. 2025
Hodnocení 5× Chyby při vaření krupičné kaše: Struktura kaše prozradí každé vaše pochybení 21. 1. 2025
18 receptů 18 receptů na téma zabijačka: Zpracujte vepříka chutně od rypáčku až po ocásek 21. 1. 2025
Hodnocení 9× Jak správně připravit kvásek? Žitný kvas vám ukáže nový pohled na domácí pečivo 20. 1. 2025
7 foto Hodnocení 31× Chyby při vaření pohanky: Propláchnutí je nezbytné stejně jako přesná doba vaření 17. 1. 2025