Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Jelení gulášek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min

210 min (210 min příprava)

7. 10. 2017 17:56

Suroviny

Porce: 6 až 8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso jsem vařil skoro tři hodiny - záleží opravdu na stáří "kusu"; maso pak ale bylo opravdu měkoučké. Víno jsem použil běžnou značku, ale záleží na každém, kdo jaké má rád.

DOBROU CHUŤ!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rihana

8. 10. 2017 13:17

Asi bych to hodila do papiňáku, tři hodiny je pro mne dlouho.

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 10. 2017 09:45

Tonely: ;-):yes::yes:

Tonely Tonely

8. 10. 2017 08:31

Simona Skolakova: Dobrý den, já to bral tak, jako že příprava surovin - jako loupání cibule, česneku, krájení masa apod . Ale ok - opravím to ;-) Děkuji za upozornění a přeji hezký den :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 10. 2017 22:14

Trošku mi mate,že píšete o době přípravy půl hodiny a v receptu pak ,že jste vařil 3hodiny:-O:-Omožná ,že jste asi nepochopil,že jde o přípravu celého pokrmu a tak bych doporučovala tu dobu poopravit,tam je myšleno příprava od začátku až do konce hotového pokrmu,tak jsem to pochopila já;-)Ale možná se pletu,ale u většiny receptů to tak je!!!!;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jelení maso jak dlouho varit jak dlouho varit jeleni maso jak dlouho vařit jelena příprava jeleního masa ingredience na 10 kg jeleního gulase jeleni gu jelení maso v v papiňáku recept z jeleního masa vaříme z jelena příprava guláše z jelena příprava z jeleního masa vaříme z jelenihomasa jelení maso v papiňáku jelení guláš jak dlouho vařit vareni z jeleního masa jak dobu vařit jelení maso jelení maso jak varit recept příprava jelena gulášek bez zahuštění jak dlouho varit jeleni gulas

Suroviny: kýta jelení, sádlo vepřové, cibule, česnek český, sůl, pepř, kmín mletý, paprika sušená uzená, podravka, koření na zvěřinu, víno červené, jíška

TopRecepty.cz

Jelení gulášek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2p0K