Jelení gulášek
Suroviny
Porce: 6 až 8
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maso jsem vařil skoro tři hodiny - záleží opravdu na stáří "kusu"; maso pak ale bylo opravdu měkoučké. Víno jsem použil běžnou značku, ale záleží na každém, kdo jaké má rád.
DOBROU CHUŤ!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2017 13:17
8. 10. 2017 09:45
8. 10. 2017 08:31
7. 10. 2017 22:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 11 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 4 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 5 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 5 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 7 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 7 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 9 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 10 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: jelení maso jak dlouho varit jak dlouho varit jeleni maso jak dlouho vařit jelena příprava jeleního masa ingredience na 10 kg jeleního gulase jeleni gu jelení maso v v papiňáku recept z jeleního masa vaříme z jelena příprava guláše z jelena příprava z jeleního masa vaříme z jelenihomasa jelení maso v papiňáku jelení guláš jak dlouho vařit vareni z jeleního masa jak dobu vařit jelení maso jelení maso jak varit recept příprava jelena gulášek bez zahuštění jak dlouho varit jeleni gulas
Suroviny: kýta jelení, sádlo vepřové, cibule, česnek český, sůl, pepř, kmín mletý, paprika sušená uzená, podravka, koření na zvěřinu, víno červené, jíška
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
4 názory