Hrnková bábovka s chutí jablek a perníku od Anety Vignerové: Perfektní vláčný moučník zvládne úplně každý
První republika s Kristinou: Kynuté martinské rohlíčky plné máku jsou vláčné a nadýchané jako před sto lety
Hodnocení 24× 7 letních pomazánek doplníme pořádnou porcí čerstvé zeleniny. Chutnají i k topinkám nebo k opečeným bramborám 2. 8. 2022
Hodnocení 385× Co když bramborové těsto lepí? Stačí použít několik triků našich babiček a vaření knedlíků zvládneme na jedničku 3. 8. 2022
Hodnocení 171× Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé 13. 8. 2022
Hodnocení 111× Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme 2. 8. 2022
Hodnocení 305× Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené 11. 8. 2022
Hodnocení 344× Jak se zavařuje červená řepa? Je to jednoduché, snadno si připravíme zásobu na celou zimu 5. 8. 2022
Hodnocení 341× Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky? 5. 8. 2022
Hodnocení 244× Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl 1. 8. 2022
Hodnocení 60× Deset otázek a odpovědí na téma cukety. Na co se hodí mladé i starší cukety, jak je zpracovat a nejlépe využít 29. 7. 2022
Hodnocení 59× 7 oblíbených jídel pro úspěšné houbaře. Ať už doneseme hřiby, lišky nebo babky, máme řadu skvělých možností, jak je zpracovat 28. 7. 2022
Hodnocení 129× Jak uvařit kroupy, aby nenadýmaly? Dříve bývaly důležitou součástí jídelníčku, jsou výživné, levné a když se dobře uvaří, tak velmi chutné 17. 7. 2022
Hodnocení 97× Jak udělat polévku bez bujónu. Zkusme objevit tajemství poctivé domácí kuchyně 26. 7. 2022
Hodnocení 158× Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky 30. 7. 2022
Hodnocení 247× Namáčet kroupy před vařením? Jakou dobu namočení potřebují a jaký to má význam? 17. 7. 2022
Hodnocení 271× Slaný cuketový koláč "cukeťák" pečeme z mladých cuket. Aby se povedl, držíme se spolehlivého receptu 27. 7. 2022
Hodnocení 244× Cuketa pečená v troubě je rychlé letní jídlo, které se dá různě obměňovat a chutná moc dobře. Vyzkoušejme ty nejlepší recepty 29. 7. 2022
Hodnocení 73× 7 skvělých bublanin, které jsou hitem horkého léta. Recepty na svěží a vláčné bublaniny s letním ovocem si zamiluje každý 21. 7. 2022
Hodnocení 114× Jak zpracovat bílý rybíz a na co se nejvíce hodí. Využijeme jeho želírovací schopnosti a nenápadnou barvu 29. 7. 2022
Hodnocení 15× Jak rozmrazit cukroví, koláče nebo ovocné buchty. Je to jednoduché, pokud dodržíme několik zásad 14. 7. 2022