Jak upéct bábovku, která se pokaždé povede? Do té naší potřebujete tyčinku Margot
Bábovky jsou oblíbeným moučníkem, který se hodí i pro návštěvy a sváteční příležitosti. Receptů na ně máme i v našem receptáři dlouhou řadu. Jeden z nich jsme pro vás vybrali. Jedná se o snadný hrníčkový recept, který krásně voní po tyčince Margot.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Bábovka Margot, která se vždy povede
Tato bábovka je rychlá a snadná na přípravu, jedná se o hrníčkový recept, proto je i odměřování velmi jednoduché.
- Na bábovku potřebujeme 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek krystalového cukru, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 3 vejce, 1 smetanu ke šlehání (33%), 1 lžíci oleje, 3 lžíce rumu a 1 čokoládu Margot.
- Na vymazání a vysypání formy si připravíme tuk a hrubou mouku.
- Všechny suroviny dáme do mísy a promícháme. Čokoládu Margot nastrouháme a přimícháme do těsta.
- Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.
- Formu s těstem vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme při teplotě 200 °C po dobu cca 40-45 minut.
Názorné video pomůže bábovku skvěle upéct i začátečníkům.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Komentáře