Jak na skvělý makový koláč se švestkami a bez mouky? Díky tvarohu je vláčný, díky jablkám skvěle šťavnatý
Máma dvou holčiček vaří rychle a zdravě: Tuhle pizzu z cottage sýra s rajčátky máte do půlhodinky na stole, říká foodblogerka
Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet
Šlehačková bábovka s bílou čokoládou a opilými rozinkami. Poradíme, jak mít těsto zcela hladké a bez hrudek
4 foto Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat