Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování
Co se zbylými bílky? Pusinky jsou jen jedna z možností. Snadno připravíte i výtečnou omeletu nebo netradiční majonézu
Devadesátky jsou zpátky: Kuře pečené na soli bylo dříve hitem a svou šťavnatostí zaujme i dnes, když víte, jak na to
Na křehké vinné cukroví stačí jen 3 ingredience a cukr na obalení. Příprava je velmi snadná a chuť skvělá
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní
Medové trubičky zvládneme i bez speciálních formiček. Postačí obyčejná vařečka a o skvělou náplň se postará karamel
Vlašské ořechy naslano: Vylepší obyčejnou pomazánku nebo masovou nádivku, hodí se ale i do polévky nebo na těstoviny
Jak připravit ten nejlepší slaný závin se zelím: Chuti pomůže klobáska nebo uzené, příprava zelí se neobjede bez jednoho kroku
Jak na dokonalé plněné ořechy: Podle tradičních receptů na těsta i krémy se tohle cukroví vždycky povede
Kořeněné sušenky Speculatius vypadají krásně a ještě lépe chutnají, příprava je navíc velice snadná. Potřebují jen jemné zacházení
Jak nejlépe oloupat a nakrájet čerstvý ananas? Hitem sociálních sítí je malý trik s vykrajovátkem na cukroví
Jak nejlépe skladovat máslo koupené v akci? Trvanlivost prodlouží tmavý obal i nízká okolní teplota, pak bude máslo do cukroví skvělé