Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
10 foto Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Zlaté mléko neboli kurkuma latté skvěle zahřeje a dodá nám sílu na boj s podzimními virózami. Navíc se jednoduše připravuje
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo
Pospícháte a máte chuť na klasiku? Připravte si žemlovku do ruky a můžete hned vyrazit do práce nebo na výlet
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření
Jak připravit dokonale nadýchaný a šťavnatý kuskus: Díky několika fíglům to zvládne každý a chuť kuskusu bude skvělá
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje
Vláčné dýňové noky: Rychlá a zdravá večeře zasytí celou rodinu jen za 25 Kč, pokud nepřidáte maso či jiné suroviny
Medové řezy s ořechy: Vynikající dezert s lahodnou ořechovo-medovou krustou je ideálním moučníkem na podzim
10 foto Týden do výplaty? Žádný strach! Tahle jídla, od deseti do 41 Kč za porci zachrání váš žaludek i peněženku