Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak si užít zdravou cizrnu, aby dobře chutnala a nenadýmala? Stačí použít jednoduchý trik se slupkou a je po problému
Dokonalé cukroví bez lepku: Vláčné pracny, voňavé linecké i kořeněné perníčky chutnají božsky a skoro jako ty „pravé“
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice
Mikulášské slané dobroty: Křupavé slané tyčky a kytičky z listového těsta, nebo sušenky z křehkého těsta potěší malé i velké
Jednoduchá tvarohová štola: Voní máslem, rozinkami a rumem a podle názorného videa ji zvládne připravit každý
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
7 tipů, jak zařadit vločky do stravy a zlepšit si tak zažívání: Výtečné karbanátky, bramboráky i koláče si zamilují malí i velcí
Pověstná drážďanská vánoční štola je plná rozinek, ovoce a mandlí a voní po kořením. Takhle snadno se dělá
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
Prezident Masaryk a jeho skromný jídelníček: „Tatíček“ národa jedl jen třikrát denně a miloval jednoduchou bílou polévku
Jak si poradit, když vám při pečení chybí náčiní: Formičku nahradí lžička nebo panák, místo válečku poslouží láhev