Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
4 foto Hodnocení 54× Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním 16. 9. 2023
Hodnocení 33× Plíčky na smetaně, pajšl, jsou tradičním jídlem, milovaným i nenáviděným 20. 7. 2023
Hodnocení 81× Jak připravit čokoládovou polevu se zakysanou smetanou. Skvěle se krájí a výborně chutná 20. 9. 2023
4 foto Hodnocení 18× Jak připravit punčový dort s cukrovou polevou. Nejraději ho mají muži 13. 9. 2023
Hodnocení 13× Jak připravit pastovaný med: Jednoduchým postupem získáte lahodnou pochoutku 23. 9. 2023
4 foto Hodnocení 14× Piškotové miniroládky plněné krémem: Jsou výborné k nedělní kávě i na slavnostní stůl 8. 9. 2023
4 foto Hodnocení 79× Jak připravit malované rolády. Nezaberou více času než ty s krémem 3. 10. 2023
Hodnocení 12× Jak upéct perník na strouhání. Používá se k posypání, dochucování a zahušťování pokrmů 12. 9. 2023
7 foto Hodnocení 110× Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete 6. 9. 2023
4 foto Hodnocení 27× Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády 28. 9. 2023
Hodnocení 7× Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu 20. 9. 2023