Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 3 hodinami
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krkonošská natřásanka: Kombinací brambor a jablek vznikne vláčný a šťavnatý moučník s vůní skořice
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk
Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
15. 11. 2019 11:40
5. 2. 2019 12:30
11. 1. 2019 16:49
3. 1. 2019 12:19
30. 12. 2018 15:25
30. 12. 2018 15:24
22. 10. 2018 11:09
22. 10. 2018 08:52
4. 8. 2018 14:04
26. 6. 2018 04:19
25. 6. 2018 23:58
29. 12. 2017 09:33
28. 12. 2017 18:35
Recept jsem čerpala zde http://receptyprokazdeho.cz/ mají to pěkně přehledně popsané
11. 7. 2017 17:50
22. 6. 2017 07:53
1 2 3 … 8 Další