cikánská omáčka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby jsou plné vitamínů a zdravých tuků. Podle čeho poznáte opravdu čerstvý kousek?
Ořechové trubičky: Lahodné cukroví plněné máslovým krémem s kapkou rumu je úžasně vláčné a bude ozdobou vánočního stolu
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
12. 8. 2012 10:07
12. 8. 2012 03:05
11. 8. 2012 22:45
11. 8. 2012 22:34
11. 8. 2012 22:26
11. 8. 2012 22:03
11. 8. 2012 20:06
11. 8. 2012 19:57
Existuje spousta variant této omáčky. Já používám tuto jednoduchou bez sojovky, worchesteru, octa,chilli apod.
Jak se říká "v jednoduchosti je krása". Dobrou chuť
PS. do receptů bez registrace nemohu.
11. 8. 2012 19:03
11. 8. 2012 09:43
1 pl. oleje (používám olivový, ne extra virgin)
1 šálek cibule na plátky
3 šálky papriky, červená, oranžová, žlutá , krájené
2 stroužky česneku, lisované
2 čl. sladká paprika maďarská
2 čl. pálivá papriká maďarská
2 pl. rajského protlaku
1 ½ šálku kuřecího vývaru
2 čl. medu
sůl a pepř na dochucení
hladká mouka na zahuštění (možno i škrobem) Zahřejeme olej v pánvi, zpěníme cibulku
Přidáme papriky a osmahneme
Přidejte česnek, papriku, mouku,promíchejte a postupně přidávejte vývar.
Nechte směs vařit opatrně za stálého míchání do zhoustnutí po dobu cca 20 minut.
10. 8. 2012 20:35