Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 29 minutami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 30 minutami
„Dobrý večer , dnes jsem upekla jahodové shortcakes. K…“ MarcelaPa, před 38 minutami
„Dobrý deň, u nás v noci búrka , teraz striedavo oblačno,…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží
Jednoduchá tvarohová štola: Voní máslem, rozinkami a rumem a podle názorného videa ji zvládne připravit každý
5. 11. 2013 20:27
5. 11. 2013 20:21
5. 11. 2013 19:57
Petra Ku.: jsem se nechtěla dát noooo , můžu já za to, že holky měly pravdu a já jsem fakt sklerotik?
5. 11. 2013 19:33
5. 11. 2013 19:20
5. 11. 2013 18:43
sc20131105-164830.jpg
5. 11. 2013 17:04
Ještě pro info, volala jsem mladejm, prejj to fákt musel být perník, ach jooooo, za blbost se platí, i když jak vidno sklerosis demensis je na postupu
Ale, půlka oné směsi ze dneška je pryč, no nebojte, recept nedám. je to "lepší pečená kašička", leč nevhodná pro diabetiky
5. 11. 2013 16:51
5. 11. 2013 16:26
5. 11. 2013 12:28
magdalenka, maris - jo jo, není nad nošením kůže na trh, není to jednoduché
hosta: já přesně tvoji reakci tušila
5. 11. 2013 12:16
5. 11. 2013 11:21
5. 11. 2013 10:48
5. 11. 2013 10:17
Tohle je fakt jiné, hlavně polotekuté, sice chuťově dobré, ale nenakrájím to. Takže jen z Panna cotty buchtu neudělám, měla jsem ještě jinou směs k tomu - např. muffiny, perník - jen vím, že to bylo v sáčku.
Ještě jednou se omlouvám, ale snahu jsem měla, jen ten výsledek.....
Holt to sníme lžičkou
1. foto - ta první buchta
2.suroviny na dnešek
3. dnešní paskvil
1.buchta_652736074.jpg
dnesni_suroviny_643121915.jpg
dnesni_katastrofa_990111190…
4. 11. 2013 20:10
Předchozí 1 2 3 4 Další