Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 21 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Hezký den dnes gulášová polévka a kuře na žampionech s rýží“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble
Máte doma tlakový hrnec? Nebo váháte, zda si jej pořídit? Vysvětlíme, proč a jak s ním správně vařit
Retro poháry: Pudinkový s kousky banánu nebo z kompotovaného ovoce s jemným krémem připomenou dětství u babičky
26. 3. 2014 19:57
26. 3. 2014 19:42
26. 3. 2014 18:12
Potom práca tých, čo varia, nádherne fotia, aby tu tak prezentovali svoju prácu, akosi stráca zmysel.
26. 3. 2014 17:30
26. 3. 2014 16:57
Kdyz nekdo nevi oc jde, pouzije Google, ktery mu orig. korbacik ukaze(foto), vysvetli a dokonce i nauci jak ho vyrobit. Coz mozna mel udelat i p.Hruska, nez uverejnil tento svuj radoby korbacik, kt. bude neomylne chutnat jako mozzarella, coz je 1.mistifikace, protoze jeho chut je ve skutecnosti hodne odlisna.
A tvrdi-li nekdo,ze se tady vede diskuze jako ve slepicarne, myli se. Toto je diskuze o podstate veci, ktere vedou logicky uvazujici lide se slepicemi, ze pribinka?
Co se tyce ilustrativni fotografie, postacil by odkaz ne foto koupeneho vyrobku s vyuzenym pravym korbacikem, coz je jen dalsi mistifikace.
26. 3. 2014 15:48
Práve preto topky navštevujeme a ostávame tu, že sú iné ako niektoré ďalšie weby o varení.
26. 3. 2014 14:24
26. 3. 2014 14:08
Co se týče pana Hrušky, je jasné, že pouze čerpá recepty z netu, i odsud, a prezentuje je jako svoje. Já jeho pořadještě neviděla a ani se na jeho shlédnutí nechystám, zas se z " nikoho" stal " někdo ".
26. 3. 2014 13:31
Já jsem napsal, že bych tu ilustrační fotku byl schopen akceptovat a hned řeknu proč. Vůbec jsem totiž netušil, jak vypadá korbáčik a fotku jsem si musel najít jinde. Z toho plyne, že bych jako kuchař amatér rád viděl, jak to má zhruba vypadat a při přípravě pokrmu by mi to pomohlo. A to je to, oč tu vlastně jde. No a až to někdo vyfotí podle receptu, tak se ilustrační fotka může smazat.
Tím neříkám, že se má dát ilustrační fotka k vařeným bramborám. Tam asi každý ví, jak vypadají.
Pěkných fotek jídel si vážíme a jsme za ně vděční. I díky nim jsou topRecepty tak oblíbené. Zároveñ předpokládám, že vaříte a fotíte hlavně proto, že vás to baví a ne proto, že vás k tomu nutíme.
Co se týče autorství zmíněného receptu., tak pan Hruška nebude původním autorem receptu, někde ho našel.
26. 3. 2014 11:57
Rozumiem dobre, že vlastne netreba pripravovať a fotiť jedlá, ktoré fotku nemajú ? Že stačí pridať niečo podobné, alebo odfotiť kúpené jedlo a pripísať pod to "ilustračná fotka" ?
Že možem odpísať recept z hocikade bez uvedenia zdroja, lebo každý má ten recept odniekiaľ a je mizivé percento receptov, ktoré sú vymyslené autorom ?
Som z toho zmetená...nechápem.
Předchozí 1 2 3 4