Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Tak toto je dneska. Jsem pozde s fotkou“ hazel, před 8 hodinami
„Jana Pá: Jani nemysli,taky mám problém s novými…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„Hezky vecer, ja dnes varim ve velkem, co jineho nez…“ hazel, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 15 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 17 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 17 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 17 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno 10. 6. 2024 08:22
Přečtěte si Zobrazit více
Rozlitý džus ani trocha hluku je nerozhází: Tyhle pražské restaurace a kavárny jsou na spořádané i neposedné děti připraveny!
Melta nejen ke snídani: Zdravá náhražka kávy se nemusí sladit, nejlépe chutná tradičně připravená a hotová je za chvíli
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
26. 3. 2014 19:57
26. 3. 2014 19:42
26. 3. 2014 18:12
Potom práca tých, čo varia, nádherne fotia, aby tu tak prezentovali svoju prácu, akosi stráca zmysel.
26. 3. 2014 17:30
26. 3. 2014 16:57
Kdyz nekdo nevi oc jde, pouzije Google, ktery mu orig. korbacik ukaze(foto), vysvetli a dokonce i nauci jak ho vyrobit. Coz mozna mel udelat i p.Hruska, nez uverejnil tento svuj radoby korbacik, kt. bude neomylne chutnat jako mozzarella, coz je 1.mistifikace, protoze jeho chut je ve skutecnosti hodne odlisna.
A tvrdi-li nekdo,ze se tady vede diskuze jako ve slepicarne, myli se. Toto je diskuze o podstate veci, ktere vedou logicky uvazujici lide se slepicemi, ze pribinka?
Co se tyce ilustrativni fotografie, postacil by odkaz ne foto koupeneho vyrobku s vyuzenym pravym korbacikem, coz je jen dalsi mistifikace.
26. 3. 2014 15:48
Práve preto topky navštevujeme a ostávame tu, že sú iné ako niektoré ďalšie weby o varení.
26. 3. 2014 14:24
26. 3. 2014 14:08
Co se týče pana Hrušky, je jasné, že pouze čerpá recepty z netu, i odsud, a prezentuje je jako svoje. Já jeho pořadještě neviděla a ani se na jeho shlédnutí nechystám, zas se z " nikoho" stal " někdo ".
26. 3. 2014 13:31
Já jsem napsal, že bych tu ilustrační fotku byl schopen akceptovat a hned řeknu proč. Vůbec jsem totiž netušil, jak vypadá korbáčik a fotku jsem si musel najít jinde. Z toho plyne, že bych jako kuchař amatér rád viděl, jak to má zhruba vypadat a při přípravě pokrmu by mi to pomohlo. A to je to, oč tu vlastně jde. No a až to někdo vyfotí podle receptu, tak se ilustrační fotka může smazat.
Tím neříkám, že se má dát ilustrační fotka k vařeným bramborám. Tam asi každý ví, jak vypadají.
Pěkných fotek jídel si vážíme a jsme za ně vděční. I díky nim jsou topRecepty tak oblíbené. Zároveñ předpokládám, že vaříte a fotíte hlavně proto, že vás to baví a ne proto, že vás k tomu nutíme.
Co se týče autorství zmíněného receptu., tak pan Hruška nebude původním autorem receptu, někde ho našel.
26. 3. 2014 11:57
Rozumiem dobre, že vlastne netreba pripravovať a fotiť jedlá, ktoré fotku nemajú ? Že stačí pridať niečo podobné, alebo odfotiť kúpené jedlo a pripísať pod to "ilustračná fotka" ?
Že možem odpísať recept z hocikade bez uvedenia zdroja, lebo každý má ten recept odniekiaľ a je mizivé percento receptov, ktoré sú vymyslené autorom ?
Som z toho zmetená...nechápem.
Předchozí 1 2 3 4